Emigracioni Ne Kanada

Miresevini ne faqen Emigracioni ne Kanada

Autor: Daniel Fama, Konsulent Emigracioni ne Kanada.

Emigrimi dhe punesimi ne Kanada jane dy qellime qe perputhen por jane kategori te ndara. Emigracioni eshte qendrim i perhershem ne Kanada. Kriteret per tu plotesuar perfshijne mundesine e punesimit.

Punesimi si kategori me vete eshte qendrim i perkohshem me afat sa kontrata e punes, pergjithesisht nje ose dy vjecare. Mund te zgjatet dhe te kthehet ne qendrim te perhershem.

Legjislacioni i emigracionit ne Kanada eshte i nderlikuar, ndryshon nga provinca ne province, rregullat ndryshohet dhe pershtatet nga qeveria federale dhe ajo provinciale. Koha nga aplikimi deri ne ardhjen ne Kanada varion sipas kategorive nga 10 dite deri ne nje vit e gjysem.

Nese deshironi te emigroni ne Kanada se pari duhet te njiheni me rregullat per sejcilen kategori. Nje kategori emigracioni mund te jete me e pershtatshme per aplikuesin se sa nje tjeter. Zgjedhja e kategorise me te pershtatshme varet nga rrethanat individuale si mosha, profesioni, njohurite e gjuhes angleze ose franceze etj.

Ky blog do perditesohet me informacion lidhur me emigracionin ne Kanada

Daniel Fama

daniel@ddflegal.com

98 Comments

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s