Ndryshimet e ligjit te Imigracionit ne Kanada

Ndryshimet e ligjit te imigracionit pas Majit te vitit 2013 e kane bere me te veshtire imigrimin ne Kanada. Ndryshimet reflektojne krizen globale te cilen po e kalon ne menyren e saj dhe Kanadaja. Ligji i ri ka moderuar kushtet e aplikimit duke kufizuar numrin e aplikimeve prane zyres se imigracionit.

Qellimi i ndryshimeve eshte imigrimi i individeve qe kane eksperiencen e duhur te punes dhe njohje te mjaftueshme te  gjuhes, te gatshem te kontribuojne ne ekonomine Kanadeze.

Gjuha testohet prane agjensive te njohura nga zyra e imigracionit, shkollimi ose edukimi evaluohet vetem nga agjensia e njohur nga e njejta zyre si dhe aplikuesi ne shumicen e programeve, me pak perjashtime, duhet te kete siguruar oferte pune perpara se te nise aplikimin sipas programit perkates.

Pavaresisht ndryshimeve numri i aplikuesve eshte mjaft i madh. Duke qenese shumica e programeve kane kuota te caktuara per aplikim sipas sejcilit profesion, shume aplikime nuk arrijne deren e zyres se imigracionit duke humbur mundesine e pranimit vetem per arsyen e kufizimit te kuotave per profesion.

Per me shume informacion me kontaktoni ne adresen daniel@ddflegal.com

Advertisements

6 Comments

June 18, 2013 · 5:31 pm

6 responses to “Ndryshimet e ligjit te Imigracionit ne Kanada

  1. me kan bere oferte per pune ne canada dhe po pres te me japin pergjigjjen nga e migracioni ….doja te me ndihmoni sa kohe merr qe te dali viza dhe te me therrasin ne rome…

    • Besoj se keni marre pergjigje pozitive per LMO dhe me pas ke nisur aplikimin per vize pune. Kohezgjatja e aplikimit duhet te jete jo me shume se 6 muaj, por te gjithe zyrat e imigraciont per Kanadane ne vende te ndryshme perfshire Italine jane me vonese per aplikimet e te gjitha llojeve. Mbaj parasysh se ju mund te kontrolloni statusin e aplikimit tuaj online. Gjithe te mirat. Daniel

  2. ju lutem me ndihmoni…sa kohe merr te dali viza per pune ne canada

  3. Durak

    Si mund te aplikoj per viz ne Kanda?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s