Si te studioj ne Kanada

Nga postimet dhe email-et e derguara te interesuarit duan te dine se si mund te studiojne ne Kanada, si te vazhdojne studimet universitare ose pasuniversitare. Deshira per te studiuar ne Kanada perben njekohesisht mundesine me te mire per te imigruar dhe vendosur ne menyre te perhershme ne Kanada.

Si fillim po sugjeroj kete nyje (link) http://www.ontario.ca/education-and-training/study-ontario-international-students. Informacioni i ofruar ne kete nyje eshte i mjaftueshem per te kuptuar se cilat jane kriteret baze per cdo te interesuar qe deshiron te studioje ne Ontario, Kanada.

Kjo nyje http://www.tcu.gov.on.ca/eng/postsecondary/study/international/post.html ofron nje harte te vendodhjes se kolegjeve dhe universiteteve ne Ontario. Nese klikoni ne sejcilen prej tyre mund te kaloni ne websitin e kolegjit ose universitetit perkates dhe te merrni me shume informacion lidhur me programet dhe kriteret e aplikimit.

Vizitoni nyjen http://www.cicic.ca/475/ontario.canada

Eshte e rendesishme te theksohet qe procedura nga aplikimi deri ne miratimin e te drejtes se studimit mund te zgjase deri ne 9 muaj. Ne disa univesitete dhe kolegje ju nuk mund te aplikoni pas 1 Shkurtit per programet qe fillojne ne Shtator. Mbani gjithashtu parasysh se pas sigurimit te te drejtes se studimit ju duhet te aplikoni per vize studimi procedure e cila mund tju zgjase deri ne 6 muaj.

Per me shume informacion me kontaktoni ne adresen daniel@ddflegal.com

Advertisements

Leave a comment

June 18, 2013 · 5:07 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s