Vende pune ne Kanada

Te interesuarit qe deshirojne te punojne dhe emigrojne ne Kanada mund te aplikojne per pune ne keto profesione;

Chief Cook ose shef kuzhine. Kandidati duhet te keni nje eksperience pune 3 vjecare si shef kuzhine si dhe te kete njohje te mire te gjuhes angleze

– Construction ose ndertim ne pozicione te ndryshme. Pervec eksperiences kandidati duhet te kete njohje te mire te anglishtes.

Procedura e aplikimit per pune dhe ardhjes ne Kanada kalon ne keto tre faza.

 

1. Resumete tuaja ose CV seleksionohen nga agjensia perkatese e punesimit ne baze te aftesive te cdo kandidati, eksperiences se punes dhe njohjes se gjuhes angleze. Kandidatet qe plotesojne kushtet, i rekomandohen punedhenesit per interviste. Cdo kandidat qe ploteson kushtet do njoftohet per seleksionimin ne fazen e pare.

2. Cdo kandidat i perzgjedhur per interviste do intervistohet nepermjet skype ne komunikim direkt me punedhenesin ne gjuhen angleze. Intervista eshte vashdim i Resumese ose CV-se tuaj ku punedhenesi interviston aplikuesin rreth eksperiences se punes, aftesive per kryerjen e punes dhe aftesite ne komunikim. Me perzgjedhjen e kandidatit punedhensi ofron kontrate pune te pakten per 1 vit.

3. Me sigurimin e kontrates se punes fillon procedura prane zyres se emigracionit per marrjen e vizes se punes. Me marrjen e vizes se punes kandidati vjen ne Kanada dhe fillon pune sipas kontrates.

Per sejcilen faze cdo aplikuesi do i kerkohet depozitimi i pageses prej $5,000. E gjithe procedura per te tre fazat kushton $15,000. Pagesa ju kthehet nese nuk kaloni me sukses njeren nga fazat e aplikimit per pune.

Nese punoni dy vjet ne Kanada juve ju jepet e drejta te aplikoni per qendrim te perhershem ne Kanada.

Kjo mundesi punesimi ofrohet nga agjensi punesimi ne Kanada te cilat ofrojne sherbimet per punedhenes dhe kompani Kanadeze. Ju mund te aplikoni ose kontaktoni per konsulence duke klikuar ketu 

Se shpejti do kemi oferta per pozicione te tjera punesimi.

Pse Kanadaja eshte prioriteti numer 1 per te punuar dhe jetuar

Kanadaja ofron mundesite me te mire per punesim per emigrantet qe zoterojne mjeshteri ose profesion. Provincat e Albertas, Saskatchewan dhe Ontario thithin cdo vit mijra emigrante per punesim te perkohshem dhe te perhershem.

Dy jane kriteret me te rendesishme; eksperienca e punes ne nje nga profesionet  si ndertimtari, hidraulik, elektricist, bojaxhi, kuzhinier, shofer kamioni etj dhe se dyti njohja e mire e anglishtes. Punesim te perhershem ose te perkohshem ofrohen edhe per fermere ose pune bujqesie.

Ju uromej suksese ne aplikimet per pune ne Kanada.

Ju mirepresim

Advertisements

4 Comments

November 13, 2013 · 3:08 am

4 responses to “Vende pune ne Kanada

  1. Jam ardita nga gjakova jam e martuar jemi te dyt pa pun burri profesion e elektro tekniken ka pervoj Pune edhe ne nxemje qendrore e njeh gjuhen gjermane pres pergjigjen tuaj me rrespekt ardita demalija

  2. Ajshe

    pershendetje jam Ajsha nga Prishtina,jam e martuar kam dy femije,burri punon si zjarrfikes une jam e papune momentalisht ,ju lutem si mund te aplikoj per emigracion ne Kanada.

    • Pershendetje Ajsha, ju mund te vizitoni http://www.ddflegal.com per me shume informacion se si te emmigrosh ne Kanada. Dy kushtet kryesore jane testimi i gjuhes sipas IELTS dhe sigurimi i ofertes se punes nga punedhenes Kanadez. Nese plotesoni keto kushte mund te nisni proceduren per emigrim ne Kanada. Suksese

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s